Logo Mercier Vanderlinden
Senior private banker

Senior private banker

Om onze groei en de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen zijn we op zoek naar nieuwe collega relatiebeheerders voor onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Waregem.

Je toekomstige functie:

Door prospectie bouw je actief een cliëntenbestand uit en als bevoorrechte gesprekspartner sta je vervolgens in voor het duurzame relatiebeheer van je cliënteel. In teamverband met de collega’s van estate planning biedt je integrale advisering aan je particuliere en professionele cliënten. Door deelname in het sociale en economische leven van jouw regio beschik je over een ruim en sterk netwerk dat je actief onderhoudt.

Je profiel:

  • Je bent een ondernemend commercieel talent, creatief en resultaatgericht. Dankzij je sterke relationele vaardigheden en je uitgesproken interesse voor vermogensbeheer ben je de gesprekspartner bij uitstek om onze unieke troeven en investeringsstijl aan te bieden.
  • Je beschikt over een brede maatschappelijke interesse en een goede persoonlijke ontwikkeling. Je bent commercieel ingesteld en stelt de belangen van je cliënten voorop.
  • Je bent tweetalig (NL/F), beschikt over een universitair diploma of gelijkwaardig en kan terugblikken op min. 5 jaar relevante ervaring met succesvolle resultaten.

Ons aanbod:

We bieden een contract van onbepaalde duur aan met een aantrekkelijke bezoldiging en vele extralegale voordelen, in overeenstemming met je ervaring. Je wordt verwelkomd in een stimulerende en jonge omgeving met een warme en collegiale sfeer.

Iets voor jou ?

Heb je interesse voor deze vacature? Aarzel dan niet om je cv en motivatie te mailen naar info@mvam.be en wij nemen spoedig contact met je op.